Свечана приредба

Свечаном приредбом испратили смо у петак овогодишњу генерацију матураната наше школе. Приредба је одржана у Центру за културу, где су се окупили пријатељи наше школе, професори, ученици и њихови родитељи. Професорке Нада Карановић Сајић, Душанка Бјековић и Слађана Митровић потрудиле су се да осмисле програм који ће на сцени показати раскошне таленте наших ученика. Хор је водио професор Стефан Мијушковић. Централни део свечаности био је посвећен матурантима и свим ученицима који су током ове школске године постигли запажене резултате на такмичењима. Матурантима су уручене дипломе, а најуспешнији ученици су награђени и јавно похваљени. Нина Ђуровић, као ђак генерације, поделила је са нама своје утиске о школовању у Гимназији и планове за будућност.

Посебна захвалност од стране директорке наше школе исказана је разредним старешинама које су извеле ову генерацију матураната, Драгани Маринковић, Снежани Радосављевић, Весни Стојановић, Душанки Бјековић и Радмили Петровић.

Да се фотографијом овековечи овај свечани догађај, побринуо се наш ученик Василије Јовић, а да све у организационом смислу протекне како треба, бринуо је Алекса Јевтић, потпредседник Ученичког парламента.

Захваљујемо се свима који су допринели организацији и реализацији приредбе. Велику захвалност дугујемо Центру за културу, који нам је увек велика подршка.

Матурантима и њиховим старешинама честитамо и желимо сву срећу у даљем животу и раду!