Промоција наше школе

Тим за промоцију наше школе посетио је Основну школу “Кнез Лазар” и представио осмацима садржаје које нуди Гимназија у Лазаревцу. Заинтересовани ученици били су у прилици да разреше неке своје дилеме у вези са избором средње школе, а у томе су им помогли и гимназијалци који су пренели своја искуства из школе.

Да подсетимо, Гимназија у Лазаревцу и ове године уписује три одељења друштвено-језичког и два одељења природно-математичког смера.

Радујемо се новој генерацији првака!

Добро нам дошли!

Протекле недеље угостили смо осмаке из Основне школе “Војислав Вока Савић”.

Тим за промоцију представио је Гимназију у Лазаревцу ученицима Основне школе “Дуле Караклајић”.

Гимназија у Лазаревцу је школа која пружа опште образовање и темељно припрема ученике за даље школовање. Позната је по доброј атмосфери која подржава безбедно одрастање и учење. Изборни програми и бројне ваннаставне активности додатно подстичу развој различитих интересовања ученика и олакшавају даље изборе на путу образовања. Гимназија у Лазаревцу инсистира на развоју исправних људских вредности код ученика. Своју хуманост гимназијалци су много пута потврдили својим акцијама. Екскурзије, излети, студијска путовања, журке, турнири, међународни пројекти, размене ученика, приредбе, такмичења, само су део онога што чини живот наше школе.

Школа је опремљена савременим училима и прати захтеве савременог образовања.