Желиш ИТ каријеру? Пријави се бесплатно за онлине праћење ИТ догађаја посвећеног девојкама


Пратите ИТ догађај поводом Међународног дана девојака у ИТ-ју

Желиш ИТ каријеру? Пријави се бесплатно за онлине праћење ИТ догађаја посвећеног девојкама

Да ли сте креативне? Волите технологију? Уживате да стварате?
Само за вас „ИТАkадеми“ организује ИТ догађај поводом Међународног дана девојака у ИТ-ју​. Све заинтересоване девојке наше школе позване су да овај догађај, који се одржава последње суботе маја, 26. 5. ​прате онлине (преко „livestream-a“), кад ће слушати успешне жене ИТ сектора наше земље.

„ИТАkадеми“ тим поводом жели да позове девојке које су заинтересоване да своје школовање наставе у ИТ смеру да се пријаве за онлине праћење овог предавања јер ће на њему моћи да чују врло корисне савете успешних жена из ИТ компанија, као и искуства полазника наших школа који су врло брзо остварили изванредне резултате у својој каријери.

Како да се пријавим?
Искористите ову прилику да чујете све што вас занима о информационим технологијама, као и о могућности наставка школовања на некој од институција које покривају ИТ област. Упознајте се са женама које имају завидну каријеру у овој области и сазнајте зашто сте неопходне у ИТ-ју.

Пријаву за онлине праћење можете попунити на следећој страни.
Не пропустите ову изванредну шансу да се упознате са свим могућностима које вам пружа школовање и усавршавање у ИТ области, али и да чујете приче оних жена које су успеле да остваре завидне ИТ каријере.