Семинар младих „Build yourself“


„Build yourself“ је мотивационо-едукативног типа, где успшени људи из света бизниса, спорта, културе деле своје животне приче са делегатима, али оно по чему се разликује наш семинар јесте културни део програма током ког наступају хорови.

С обзиром на то да је овогодишњи програм онлине, захваљујући чему нисмо ограничени бројем места, одлучили смо да позовемо и средњошколце да узму учешће, чиме бисмо студентско организовање подигли на још један виши ниво. Тиме бисмо средњошколцима уједно помогли при одабиру факултета, али и указали на важност ваннаставних активности током студија. На тај начин би средњошколци, а можда будући студенти Економског факултета у Београду, имали прилику да се упознају са радом једне студентске организације и можда пожеле да постану део нашег тима од идуће године.

Једна од идеја, такође, јесте да пријављеним ученицима завршне године пружимо неки вид менторске, односно, саветодавне подршке приликом уписа на Економски факултет. Такође, имамо и тим екстерних чланова са Фармацеутског, Саобраћајног и Филозофског факултета, али и са приватног МЕФ факултета, па и на тим пољима можемо указати помоћ. Ово свакако може остати као отворена опција о којој можемо разговарати накнадно.

Семинар биће одржан 20.12.2020. године са почетком у 18 часова, а пријаве ће бити отворене 5. децембра путем online форме.

Ученици више о семинару могу пронаћи на инстаграм страници: seminar_mladih где ће уједно моћи да испрате и када буду отворене пријаве.

Нека од одржаних предавања можете погледати на нашем youtube каналу на следећем линку: https://www.youtube.com/channel/UC-j7EinBDceRI5eOrdxjs4Q