Пријавите се за бесплатну школу цртања на ФСУ!


Факултет савремених уметности решио је да обрадује своје студенте, али и ученике трећих и четвртих разреда средњих школа и да им поклони једномесечну школу цртања током целог фебруара.
Школа цртања почиње у понедељак, 3. фебруара и траје до краја месеца. Одржаваће се сваког радног дана од 10 до 14 часова у просторијама ФСУ у Београђанки (Масарикова 5, улаз из Краља Милана), а све што је потребно да урадите да бисте учествовали на овој јединственој једномесечној убрзаној школи цртања јесте да се пријавите на дну странице.

Коме је намењена школа цртања?

Намењена је пре свега студентима Факултета савремених уметности, али и свим оним ученицима трећих и четвртих разреда средњих школа који су талентовани за цртање и волели би да науче нешто више о техници цртања малог цртежа. На часове можете долазити сваког радног дана, од 10 до 14 часова. Све што вам је потребно јесу добра воља, одлично расположење, папир и прибор за цртање.
Учешће је бесплатно, али је број места у учионици ограничен, па је зато потребно да се пријавите на време и обезбедите своје место.

Шта ћете научити у школи цртања на ФСУ?

Тема ове једномесечне школе цртања је мали цртеж. Са вама ће свакодневно бити професори и предавачи са Факултета савремених уметности, који ће вас усмеравати и давати корисне савете како да унапредите свој рад или развијете свој таленат.
Учићете како да цртате моделе са акцентом на анатомији, атмосфери, акту. Сазнаћете шта је то кроки цртеж и како се тежиште поставља на брзо запажање. Исказаћете своју иновативност и креативност користећи различите технике цртања.
Пријавите се за бесплатну школу цртања, чекамо вас!
Обезбедите своје место у школи цртања тако што ћете попунити онлине пријаву која се налази на крају текста. Усавршите свој таленат за цртање, дођите да се дружите и научите нешто ново.

http://www.fsu.edu.rs/prijavite-se-za-besplatnu-skolu-crtanja-na-fsu/